09.30

Får ångest när jag kollar på min statistik, blä.
Men jag har absolut ingenting viktigt att skriva om, jag tror inte folk är intresserade om hur mina dagar är nr dom är exakt likadana. Det enda som är annorlunda är väl helgerna, och då kan jag ta och berätta om denna helgen. Den har varit g-r-y-m. Var på Jennifers 18års fest, och det var grymt kul. Några av mina närmaste vänner var där som jag inte träffat på länge, sånt är alltid kul.
Igår var jag inge bakis eller någonting, hur grymt som helst, jag och Malin åkte mot Borlänge för att hjälpa till på julmarknaden. Det var helt okej, vi gick mest runt och det var kallt. När vi skulle titta på luciakandidaterna så började det verkligen spöregna och jag hade ingen jacka, så jag blev blöt igenom mina kläder.
NU MÅSTE JAG ÅKA, har försovit mig, jag kommer fortsätta på detta inlägg när jag kommer hem ikväll

18.02

Jag sitter och tittar på en dokumentär på TV om rika ungdomar, rätt intressant faktiskt. Väntar även på att det ska bli mat, kyckling med wokgrönsaker och sås, låter gött va?
Ikväll blir det familjemys med glass och godis. Jag älskar söndagar! Jag skrev ett inlägg förut om en glass vi testade med kladdkaka, idag har jag köpt av samma märke med med blåbärs cheescake, har smygsmakat lite på den, och herregud, det var verligen gott. Alexander har varit mainstream och köpt B&J Cookie Dough, den är god, ja, men har ätit så mycket B&J, så nu har jag hittat ett nytt favoritmärke.
Vilken är eran favoritglass?



12.09

Hade en trevlig kväll igår med familjen, vi spelade TP och drack lite, fast inte jag, för jag är duktig! Haha, nej, men allt som fanns att dricka var whiskey, och det hatar jag. Men kul var det! 
Härligt jävla suddig bild, ja.
Gud, jag har verkligen värsta hostan, blö.

17.09

Har varit nere med mamma på loppisen ett tag nyss, även kikat på kläder och skor som jag sa.
Nu är jag genomfrusen och trött. Huvudvärk också, men det blir nog bättre när jag har ätit. Vi ska äta pizza idag, fyfy, men ja. Det händer ju inte så ofta faktiskt. Jag hatar dock att välja vad man ska äta för pizza. Eller pizza, kebab, sallad eller nått helt annat. Jag älskar dock när det är champinjoner på pizzan, burkar alltid ta extra, hehe. Gillar även kyckling, curry, banan och jordnötter. MUMS, jag börjar bli hungrig av det här inlägget nu, så nu ska jag slå på DH och vila lite.
Vilken är eran favoritpizza?




12.36

Ligger fortfarande i soffan med katten i knäet, haha. Hur mysig är han inte liksom? Jag har sett Desperate Housewives och läst massa bloggar och jag ska nog fortsätta med det nu, men ska första ta lite mellanmål, typ en mandarin och lite blåbärsdricka kanske. Det skulle vara gott! Senare blir det nog att dra ut till grannen och kolla på kläder. Har ju iallafall pengar nu, men dom ska räcka till julklappar också, men där är det billigt så, det mesta kostar 40 kronor, bhar kostar 30 och trosor 10. Hur bra är inte det?
Den här bilden är från i veckan när jag väntade på bussen sjukt tidigt. Haha, trött, ja.

10.32

Har inte suttit vid datorn på hela veckan. Har ju haft APU och varje dag när jag har kommit hem så har jag varit så sjukt trött så jag har bara ätit och gått och lagt mig sen. Typ vid åtta varje dag. Jätteskönt, faktiskt. Har varit grymt pigg på morgonen när jag skulle upp.
Det går jättebra på APUn och jag tycker det är grymt kul. Veckan har gått sjukt fort, men det är skönt med helg, även om jag längtar tillbaka. Det där är något jag verkligen skulle vilja jobba med resten av mitt liv. Nu myser jag i soffan med min homie och vi ska se lite Desperate Housewives. Han älskar det, han ligger jämt här med mig när jag kollar på det. Jag har även varit sjuk i början på den här veckan också. Det var nte så trevligt, men nu är det bara hostan som är kvar.
Min bästis, han spinner också, men det kan man ju inte få med på bild.

21.05

Har inte gjort mycket idag, mest chillat faktiskt. Helt okej enligt mig.
Klockan är inte mycket nu, men ska ända gå och lägga mig. Ska ju upp tidigt imorgon och börja på min APU, på ett dagis i Hedemora. Kommer bli fett.



Jag är glad att jag har dig.
Här hos mig, varje dag. Det finns ingen som gör mig så lycklig som du.
16 månader. Jag vill alltid vara med dig. Jag skulle aldrig bli lycklig tillsammans med någon annan. Ingen är som du och det hoppas jag du vet. Du är den som gör att jag orkar med allt. Du håller om mig när jag bara gråter och inte vet varför. Du finns alltid där.
Allt jag tidigare upplevt och trott varit kärlek är ingenting mot vad det här är. Det här är äkta, verkligen true love.
Allt som jag vill göra, vill jag göra tillsammans med dig.
Min finaste ♥

Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns.

20.54

Sitter och kollar på Apornas planet. Hade nyss världens monster hicka, trodde jag skulle spy, och så satt jag och läste på internet om bästa sättet att bli av med hicka, och vips så var den borta. Så screw dricka varmvatten, stå på händer och dricka upp och ner. Detta funkar bäst av allt. Mamma håller på att sticka klart mina sockor nu, mysigt det ska bli med dom, så nu har jag laddat upp här och gjort mina fötter iskalla utan strumpor, haha!
Nej, inte direkt så, men nästan.

10.04

Vaknade nyss med sjukt ont i magen, trodde helt ärligt att jag skulle dö. Det är inte bättre nu heller och dessutom har jag ont i halsen, och känner mig fortfarande inte speciellt glad heller. Detta kommer säkert bli en jätterolig helg.. not.
Igår såg jag klart säsong 7 av Desperate Housewives och nu håller jag på att ladda ner första avsnittet på den sista säsongen. Det är så att man måste ladda ner ett avsnitt i taget, och jag kommer ju komma ikapp snart, eftersom den visas på TV nu. Nu ska jag ta lite fil och kanske spela lite betapet. www.betapet.se
Det är alfapet onlie mot andra. Grymt kul!
Tycker på något sätta det är lite roligare än wordfeud.

19.07

Jag tror aldrig jag har mått så dåligt som jag gör idag.
Jag vet inte ens vad som är felet. Jag bara gråter och gråter. Känner mig helt tom. Alexander undrar vad jag tänker på och allt jag säger är "jag vet inte". Kan sitta i flera minuter och bara glo ut genom fönstret, låta tårarna rinna och inte tänka på någonting. Jag är så trött på allt att jag bara vill lägga mig och sove, sjunka genom marken.
Det känns som att jag aldrig mer kommer bli glad på riktigt. Jag tror jag har glömt hur det känns.
Jag tror att något har gått sönder inom mig.
Ni får tycka jag är emo, ni kan helt enkelt säga vad ni vill, för det blir inte sämre än såhär.

15.31

Kom nyss hem från skolan, jag fick skjuts av Per. Skolan idag var faktiskt helt okej, och jag jobbade riktigt bra på båda lektionerna. Dock har jag fått varning av CSN, det är ju dock inte lika kul. Men nu har vi APU, och sen lov, och efter lovet så ska jag ligga i som fan i skolan. Försöka iallafall. Men utvecklingssamtalet kommer då verkligen inte bli kul. 
Aja, men nu chillar jag i soffan med min homie. Slår väl på lite DH också + fil med müsli!
Lilla Gizmo! ♥

08.33

Hade en riktigt kass dag igår, var verkligen på dåligt humör så jag orkade inte ens sitta vid datorn. Åkte lite bil med mamma och sen avslutade jag dagen med film och te tillsammans med familjen, det kunde inte bli bättre liksom.
Jag fick även passa på att mysa lite extra med Alexander, för idag så får han nått spel till sitt xbox som han har längtat länge efter. Han kommer säkert spela massor, haha! Nejdå, skämt.
Idag är det sista dagen innan jag slipper skolan i fyra veckor och idag har även Nathalie sagt att hon ska komma, yeye, hinner iallafall träffa henne en gång innan vi ska ut på APU.

09.36

Bullar eller kakor?
Pepsi eller Cola?
Pizza eller sushi?
Varmt eller kallt?
SVT eller kommersiell TV?
Ordentlig eller slarvig?
Guld eller silver?
Klubb eller bar?
Bröst eller rumpa?
Smart eller rolig?
McDonald's eller Burgerking?
Lösgodis eller choklad?
Klänning eller byxor?
Göteborg eller Stockholm?
Pyjamas eller naken?
Let's Dance eller SYTYCD?
Överraska eller överraskad?
Sommar eller vinter?
Mac eller PC?
Plugga eller jobba?
Försiktig eller impulsiv?
Snusa eller röka?
One Tree Hill eller O.C.?
Natt eller dag?
Hiphop eller house?
Aftonbladet eller Expressen?
Vinter-OS eller sommar-OS?
Kropp eller knopp?
Topshop eller H&M?
Pest eller kolera?

Hur kul kan man ha? Hahaha.....

08.28

Sitter i skolan, och jag orkar verkligen inte med det här.
Men sista skoldagen imorgon innan APUn, skönt som fan.
Ska bli så sjukt skönt att slippa skolan bara.
Ska ha engelska nu, och jag hade skrivit värsta grymma novellen, men såklart så har jag glömt den hemma, smart man är. Eller?
Vet inte riktigkt hur jag ska ta det med min lärare, hon blir säkert sur, som vanligt dårå.
Jag sover i skolan, eller?

13.38

Satt och googlade lite på Desperate Housewives, och jag känner att jag verkligen är en nörd, för när jag såg dessa så dog jag nästan. Jag måste verkligen ha dessa. Julklapp, ja!
Och sen den här, jag vill ha allihopa. (Och ja, jag är nördig)

13.30

Nu tänker jag mysa ner mig i sängen med Alexanders kudde (som jag har gjort) som luktar honom.
Och slå på lite Desperate Housewives. Säsong 7, jag har kommit riktigt lång nu, men vafan, snart kommer det ju ta slut. Så ni måste ge mig tips på bra serier att följa!





10.11

Ingen skola idag. Jag mår bajsdåligt, känner mig hängig och liksom trött, lite täppt i näsan och ont i magen.
Nu har jag precis vaknat och sitter och kollar roliga klipp på youtube från typ vem vet mest? hahah, hur kul kan man ha liksom.
Bloggar senare idag, hejsvejs!

20.53

Gick hem från skolan idag, herregud, jag hade så grymt ont i magen. Har mest legat i sängen hela dagen, så vi får se om det blir skola imorgon då.
Jag måste tipsa om en glass dessutom! SIA Kladdkaka. Delade nyss en med älskling. Sjuuukt god.
Detta är alla dom har gjort, och jag tycker den med blåbär verkar sjukt god.
Nu Ska jag och älskling se på Scream 4. Hejsvejs!

08.28

Nu är lovet slut och jag sitter i skolan igen. Börjar dagen med två seeega lektioner, men det gör inget, för jag är taggad ändå! Igår var en bra dag, Alexander kom ju hem!
Känder verkligen att detta blev ett långt inlägg med en härlig jävla cambild.

09.47

Eftersom jag ändå slängde in lite bilder från telefonen så kommer här ett inlägg med lite annat random!
Someone was drunk, yeeea.
Hos Moa på fest!
En random frukost. Haha.
MINA ÄLSKLINGAR ♥

09.39

Haft en gryyym helg. I fredags tog jag det lugnt med familjen bara, och i lördags så hjälpte jag mamma lite, sedan iväg till Borlänge för lite förfest innan vi skulle ut på S2. Det var dock fullt och jättelång k, så vi drog på Klin istället och hade grymt roligt.
Fulla, jaadåå. Min allra finaste och bästaste vän! ♥
Jessica & Toni
Gullisar!
Sen igår så hade jag värsta tröttdagen, med kebab och familjemys i soffan med film.
OCH IDAG, då kommer min älskling hem efter att ha varit borta i 1000 år, jag saknar verkligen honom nu alltså! Får se om jag kanske städar lite innan han kommer hem, hehe, städa är ju inte direkt min starka sida.

10.15

Har typ inte sovit ut någonting på hela mitt lov, men jag antar att det är så det ska vara. Igår hade jag fullt upp, haha, det blir så när mamma är ledig från jobbet och gör massa saker hemma, då blir det så att jag hänger på liksom.
I onsdags beställde jag mitt mobilskal, och igår kom det! Skönt att äntligen ha skal på telefonen.


Haha, härlig  jävla googlebild. Men så ser det ut iallafall. Sen idag så kommer det nog ett displayskydd också, nicenice.
Idag ska vi åka och hämta loppissaker, ovanligt va?

11.10

Solen skiner rätt in genom fönstret och jag har precis vaknat.
Jag har massor av saker att göra idag. Får se hur mycket av det som faktiskt blir gjort.
Igår målade vi iallafall, och det vart hur nice som helst.
Ska plocka undan och måla lite mer idag, det är grymt kul.
Jag har precis beställt ett skal till min telefon, och det var verkligen gulligt, bild får ni se sen! Hihi, jag även beställa displayskydd.

RSS 2.0