13.10

Har inte bloggat på väldigt länge nu, och jag skrev nyss ett inlägg om att jag skulle ta ett uppehåll, men det ska jag inte. Blev sugen på att blogga direkt på en gång. Så nu gör jag det, det har inte hänt så mycket på senaste tiden. Jag kämpar vidare med skolan och längtar efter APUn.
Försov mig imorse och så skulle jag dra in till skolan för att hinna vara på svenskan iallafall, men innan jag åkte så fick jag reda på att svenska lektionen var inställd, så nu sitter jag här i sängen nysminkad och har ingenting att göra. Jag ska skriva klart en novell till skolan och se lite på nån serie, har ingen serie att se just nu, så jag har laddat ner Glee och Gossip Girl för att se om jag astnar för någon av dem, vilket jag hoppas. Det är så underbart att ha en serie man kan följa.
Just nu för att fördriva tiden så kollar jag på Elsas Värld på TV3 Play och ska alldeles snart gå upp och ta en banan.
Fyfan vad jag är sugen på pannkakor då. Funderar på att göra det, eller typ fattiga riddare.

10.59

Försov mig imorse, skulle egentligen till Jenny, men vaknade precis innan bussen skulle gå. Det är väl min vanliga tur.
Tänker dock inte göra någonting idag. bara ligga i sängen och eventuellt duscha. Jag är inte direkt på humör för att göra något.

skolan

Nu tänkte jag berätta för er hur det ligger till med min skolgång och allt.
Kan väl börja från första gången jag började på gymnasiet, då började jag på Dahlandergymnasiet i Säter. I början var det helt okej, men sen insåg jag att mina lärare inte respekterade mig, och några andra. Jag har alltid haft problem med att prata inför folk, och jag och min bästa van pratade med våra lärare och sa att vi hellre ville göra muntliga redovisningar imför en mindre grupp för att vi var så osäkra. Men dom respekterade helt enkelt inte det, så dom tvingade oss att göra det ändå, och det slutade med att jag började skolka jättemycket och det var massa möten med lärare och rektorer, flera gånger i månaden. Sen blev det sommarlov och det var så sjukt skönt, men när skolan började igen så var det piss och skit igen, så det fanns inget annat val för mig än att hoppa av. Så mamma tyckte också att jag skulle göra det. Efter det så fick jag börja på IV och började då med att ha en lektion varje dag,, bodde nära skolan då, så det var inget problem att gå dit varje dag och vara där i en halvtimme. Men jag hade ju så bra betyg, så det fanns egentligen ingenting där jag kunde göra, så jag fick ha praktik istället, och det hade jag enda fram till nästa sommarlov, ochd et var hur skönt som helst att slippa vara i skolan överhuvud taget, men ändå få studiebidrag.
Sen efter sommarlovet då så hade jag sökt till NTI-gymnasiet i Falun och fick börja i en helt underbar klass med underbart fina människor, det kändes äntligen som att jag kommit rätt, jag hängde med på lektionerna och fick helt okej resultat på allt. sen vet jag inte vad som hände, jag började halka efter och fick indraget studiebidrag. Den här skolan var mycket hårdare på skolk-regler än någon skola jag gått på förut. Jag hade sjukt svårt att få tillbaka det även om jag verkligen verkligen försökte. Efter typ 5 månader fick jag tillbaka det, i mars 2011. Sen dess har jag inte varit samma person i skolan, inte lika glad. Jag kämpade på fram till sommarlovet och även efter sommarlovet utan att säga någonting om hur jobbigt det var, men jag, och alla andra, märket hur dåligt humör jag var på i veckorna och hur det ändrades och jag var glad på helgerna.
Precis innan jullovet så gjorde jag ingenting annat än att längta till att vara ledig lite från skolan. Det var sjukt skönt på jullovet. Efter jullovet började helvetet igen, som jag vill kalla det. ^
Nu har allt med skolan spårat ur och jag klarar det inte längre, jag vaknar med världens fetaste ångest varje morgon och grinar innan jag ska gå upp ur sängen. På en morgonarna så säger jag till Alexander och mamma "Jag vill inte gå till skolan", det säger jag kanske 20-30 gånger på en morgon, men nästan alla dagar så pallrar jag mig upp ur sängen och går dit ändå. Jag har ju inget annat val.
Men nu har jag fått ett annat val, och det ska bli så underbart skönt. Jag ska bli anställd på mammas företag och därför ska jag hoppa av skolan, jag är verkligen ingen skol-människa.
Dock är det två hårda veckor kvar i skolan, men det är bara att så ut. Utan min fina pojkvän och min underbara familj hade jag nog aldrig orkat allt detta. Tack ♥

22.07

Har jobbat hela dagen idag, nästan.
Började med att jag sov extra länge imorse sen var det upp och duscha och fixa mig, sen jobbet. Gick riktigt bra, förutom att jag spillde ut en kopp kaffe på massa grejer och då sjönk mitt humör, så jag gick Hem och la in en tvätt för att chilla ner lite, haha.
Har ätat tacos med familjen nu på kvällskvisten och uppdaterat hemsidan för företaget som våran familj, typ, har. Nu myser jag i soffan och slökollar lite på 2012. Mysigt! Puss ♥

16.34

Idag har jag minsann lärt mig att mangla, vuxenpoäng på det, jao!

14.50

Mår sjukt bra idag faktiskt, känner att livet leker! Försov mig dock imorse, men det betydde att jag fick ligga och mysa med min älskling extra länge. Sen fick jag sluta tidigare på min sista lektion, så slutade väl kring halv ett, hur skönt som helst.
Nu sitter jag hos mormor och har precis druckit en väldigt god smoothie som hon hade gjort. Skönt att vara här eftersom jag träffar henne så sällan. 
Världens finaste och underbaraste mormor ♥
Senare ikväll ska vi hem till min morfar på finmiddag med vita dukar, kristallglas och trerätters. Brukar vara mysigt och kul där med närmaste släkten.
Så alldeles snart blir det att svida om till finkläder innan mamma kommer och hämtar mig. Puss! ♥

09.47

Har precis vaknat, är hemma från skolan iudag för att jag ska jobba med mamma istället, mycket roligare än skola faktiskt.
Jag ska alldeles snart ta lite frukost och sen klä på mig och sminka mig och sånt där man gör på morgonen typ. Funderar på att ta en dusch också, men är inte helt säker på att jag hinner.
Min dator är fortfarande sönder, därav att jag bloggar så sällan. Vilket för mig, känns riktigt tråkigt.
JAJA, FRUKOST. PUSS ♥

11.45

Hade en super bra dag igår på jobbet med mamma, hur kul som helst faktiskt.
Men efter jobbet så var alla i familjen så himla trötta, för alla hade jobbat, så vi beställde hem pizza och myste till en film. Efter det såg jag och Älskling lite på Star Wars, och det är inte så dåligt som jag trodde det skulle vara, utan tycker faktiskt det är bra.
Jag ska alldeles snart gå till köket och göra frukost, sen ska jag se det senaste avsnittet av Desperate Housewives, och lite senate blir det att gå ner till outleten och pyssla i ordning lite. Puss! ♥

10.52

Jag har inte bloggat på ett bra tag nu, för min dator är sönder. Skoldatorn. Riktigt kul. Nej.
Ska lämna in den i skolan på torsdag, så får se hur det blir då.
Har dessutom ingen tid att blogga, för jag går i skolan och jobbar lite extra åt mamma, så när jag kommer hem på kvällarna så äter jag, duschar och sen lägger jag mig.
Ska faktiskt gå ner och jobba alldeles snart, i våran outlet klädbutik, och det är verkligen riktigt roligt tycker jag.
Nu ska jag sminka mig och sen gå ner! Puss! ♥

13.08

Vaknade alldeles nyss och det första mamma frågar mig när jag kommer upp är om jag vill ut och köra bil, och klart jag vill det. Ska åka in till borlänge och hämta Malin åså lite mer saker. SKa bli kul, vi hörs senare, puss! ♥

Fulaste ungen i stan <3


22.00

Nu har vi varit på pusselkvällen hos mormor, vi la kanske 20 pussel, om inte fler. Det var riktigt kul och mysigt att umgås med släkten. Ska alldeles snart gå ner och lägga mig, försöka vända tillbaka dygnet och så, skolan börjar ju snart.

13.38

Sitter med Malin och taggar för en pusselkväll hos mormor och vi lyssnar på Mange Bjuder på ashögt.
Återkommer ikväll, kan fan inte blogga på den här datorn. Mellanslag funkar typ inte, måste slå till den hårt som fan. Puss ♥

23.06

Oj, har inte bloggat på hela dagen, vad tråkig jag är.
Har haft ganska fullt upp idag, om man säger så. Jag började dagen med att vakna vid kvart över ett, hej härsover vi bort hela dagen. Sen åt jag nudlar till "frukost", efter det så var det ut och köra bil till affären och tillbaka såklart. Köpte avokade, skagenröra och cigg. När jag kom hem så delade jag på avokadon och la skagenröra i det lilla hålet, verkligen superduper gott var det, jag bjöd både Malin och Alexander på det och dom gillade det också. Sen myste jag lite med Malin i soffan med musik och så.
Sedan lagade vi mat, kycklingtacos, mumsmums, med lite special ingredienser som vi inte brukar ha till tacos, som ananas, keso och avokado. Vi tyckte dessutom det var så lite kyckling så vi gjorde tärningar av falukorv och kryddade med tacokrydda, det var gott! Och hela kvällen nu har jag och delar av familjen sett på Irene Huss.
Just nu sitter jag på toa och skriver, för jag var så sjukt kissnödig när jag satt i soffan, så jag var bara tvungen att gå, tacka vet jag bärbar dator!
MUMS

20.04

Blev ingen städning alls idag, har istället varit ute och kört bil och hjälpt mamma med att fota grejer som hon ska lägga ut på tradera. Helt okej kul faktiskt. Blir kanske att fortsätta städa imorgon, eller köra bil kanske. Nu går det framåt med körningen och jag måste träna mer på stadskörning, men vi bor ju inte direkt i stan så. Nu har jag börjat använda min älskade kamera igen, så nu blir det kanske lite intressantare med lite bilder här!
Det var några iallafall!

14.10

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan, av att katten på något vis tagit sig in i vårat rum, men det gör ju inget, det var ju ändå dags att gå upp, för vi ska städa klart idag och sen ska jag hjälpa mamma att fota lite.
Igår fixade jag till i våran "prydnads/diverse-hylla" och jag blev riktigt nöjd, bilder på det kommer sen när vi stadat klart, för den är inte fylld än och det kanske dyker upp saker som ska vara där.
Jag har även fått förfrågan om jag kan visa upp mitt rum, och visst kan jag det, måste bara städa först.
En riktigt gammal bild på mig och Malin ♥

TEFAT

Har ni ätit dom här godisarna någon gång?
Jag och Malin fick typ en jättestor burk såna på julafton och dom är ju supergoda, men alla i min familj tycker typdom är jätte äckliga, vad tycker ni?

14.33

Vaknade för en stund sedan av att jag var så sjukt kissnödig, kunde knappt resa mig ur sängen, men jag klarade mig upp utan att kissa ner mig, som tur var! Snacka om att jag har vänt lite på dygnet också, men det känns ändå okej, för att det ju lov, men snart är det slut och det ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka till skolan. Har inte så mycket att göra om dagarna, fast det ska dock ändras på idag, för idag ska jag och älskling köra en riktigt välbehövligt städning i vårat rum. Jag har en klädhög på golvet som är lika stor som Medelhavet ungefär. Inte riktigt så, men nästan, den är nästan lika djup också.
Just nu sitter jag i soffan med min pluttiga lilla Gizmor och ska alldeles snart ta en macka och sen en cigg sen kör vi igång med städningen!
Hur söt är inte min plutt? ♥
Bilden är förövrigt tagen med min mobil kamera och redigerad med en mobil app, så inte världens bästa kvalitet.

TJÄNA PENGAR PÅ BLOGGEN

Vill ni tjäna pengar på eran blogg på ett lätt och smidigt sätt. Det är 100% grats och går ut på att sprida reklam. Jag använder mig av det just nu, men jag kommer inte avslöja hur mycket jag tjänar just nu. Jag har reklam för hemsidan längt upp på min blogg och där kan ni klicka er in för att komma direkt till Bli Medlem-sidan. Annars så kan ni klicka här! ↓

22.01

VEM-FRÅGOR;
Vem kysste du senast? Alexander.
Vem saknar du just nu? Syster
Vem vill du återuppta kontakten med? Hm, vet inte.
Vem vill du sova med inatt? Alexander!
Vem kommer du aldrig sluta tänka på? Vet inte.
Vem får dig alltid glad? - Mamma, oftast!
Vem skrev åt dig på facebook senast? - Syster
Vem skrev åt dig på msn senast? - Det vet jag inte, har inte varit inne på msn på 100 år.
Vem är din bästa vän? - Linda, Jenny, Emma, Jessica, flera.
Vem ringde dig senaste? Jenny
Vem i din klass prata du med senast? - Nathalie kanske
Vem älskar du? - Många, Alexander, Familjen.
Vem hatar du ? - Finns nog ett par.
Vem skulle du vilja byta liv med? - Ingen.
Vem kramade du senast? - Alexander
Vilken kändiskille vill du helst dejta? - Vet inte, Håkan Hellström kanske.
Vilken karaktär i en film/serie hade du velat vara? - Gabrielle i Desperate Housewife
Vem bråka du senast med? - Vet inte.
Vem saknar du? - Svarade ju längre upp
Vem har du inte träffat på länge? - Min klass!
Vem var du med senast? - Min familj?
Vem gillade en bild på dig på facebook senast? - Kommer inte ihåg.
Vem puffa dig på facebook senast? - Oscar tror jag.
Vem vill du återuppta kontakten med? - Varför är det samma frågor flera gånger?
Vem skulle du först berätta  till om du blev gravid? - Alexander eller mamma :D
Vem vill du träffa nu? - Syster
Vem delade du senast en dricka med? - Var väl med nån på nyår
Vem är den snyggaste tjejen i världen? - Vet inte :D
Vem la du senast in på din kontaktlista på mobilen? - Vet inte, haha, måste man hålla reda på sånt?
Vem drack du alkohol med senast? - Massa fina folk på nyår!
Vem vill du festa med? - Mina nära och kära
Vem är den bästa bloggaren? - Jag, eller Kissie. (HAHA, fatta ironin)
Vem är snyggast av dina vänner? - Nathalie såklart! ;)
Vem sjunger bäst av dina vänner? - Ebba tror jag, eller min fina Alexander.
Vem vill du ha en myskväll med? - Alexander!
Vem ska du träffa imorgon? - Ingen tror jag
Beskriv ditt kärleksliv idag med tre ord: Fint!
Beskriv ditt kärleksliv för ett år sen med tre ord: Fint, lyckligt och förevigt.

2011;
Gjorde du något du verkligen ångrar ? - Klart man gjorde.
Blev du kär ? - Nej.
Hade du ett förhållande ? - Japp
Hur var sommaren 2011? - Awesome!
Gjorde du något som du aldrig gjort förut? - Japp
Vad saknade du 2011 som du vill ha 2012? - Körkort!
Bästa minnet från 2011? - Peace and Love eller alla dagar med min finaste ♥

ANTINGEN ELLER;
Sommar eller vinter? - Sommar
Höst eller vår? - Vår
Chips eller godis? - Godis
Datorn eller tvn? - Dator
Blond eller brunett? - Svart!
Rött eller lila? - Rött
Svart eller vitt? - Svart
Kjol eller klänning? - Klänning
Halsduk eller sjal? - Halsduk
Kärlek eller vänskap? - Både och!
Öl eller vin? - Inget?
Cider eller sprit? - Sprit.
Mjölk eller vatten? - Vatten
Thåström eller Hellström? - Hellström
Justin Bieber eller Jonas Brothers? - Justin Bieber
Lägenhet eller hus? - Lägenhet
Kenza eller Kissie? - Kenza
En bästavän eller flera nära vänner? - Flera nära vänner
Paradise Hotel eller Big Brother? - Big Brother

DU&DIN FAMILJ
Hur gammal är du? - 19
Hur lång är du? - 163
Är du nöjd med dig själv? - Nja, nej.
Din hårfärg? - Svart
Ögonfärg? - Blågrönful
Har du några syskon? - Ja
Är dina föräldrar skilda? - Ja
Är du osams med någon i din familj just nu? - Osams skulle jag inte kalla det.
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - Äldst
Vill du ha syskon? - Har redan
Vad vill du heta? - Lina
Hur är du som person? - Störd :D
Vad vill du ändra med ditt utseende? - Allt?
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - Både och faktiskt.
Dricker du? - Ja
Röker du? - Ja
Snusar du? - Nej
Är du helsvensk? - Nej
Vilken är din naturliga hårfärg? - Blond/rått kanske

SEX&SAMLEVNAD
Har du gjort något inom sex som du ångrar? - Ja.
Har du en pojkvän? - Ja.
Har du någonsin haft en KK? - Jodå.
Har du haft sex med mer än 5 personer? - Ja.
Är du kär? - Ja
Blir du lätt kär? - Nja
Är det viktigt att vara kär i personen man har sex med? - Förut tyckte jag inte det, men nu tycker jag.
Kan man vara tillsammans utan att ha sex? - Man får göra som man vill
Vilket preventivmedel använder du dig av? - Kondom :D
Hur många riktiga förhållanden har du haft? - 1
Vill du ha barn? - Japp!
Har du haft sex utomhus? - Nope
I en provhytt? - Nej
I en bil? - Nej
I någon annans säng? - Ja
Hur många har du strulat med på en kväll? - Max två.
Hur var din första kyss? - Kommer jag inte ihåg
Vem kysste du senast? - Alexander ju!
Vem vill du kyssa? - ALEXANDER
Kramar eller kyssar? - Båda, samtidigt!

DIN TELEFON
Vad har du för mobil? - Samsung Galaxy sII
Vad är din ringsignal? - Nån inbyggd
Vem ringde senast? - Jenny
Vem ringde du senaste? - Mamma eller syster
Vem smsa senast? - Mamma
Vem smsar du till senast? - Mamma
Ringer du hellre än smsar? - Nej.
Hur mycket % batteri har du kvar? - Vet inte, min tele är inte här.
Hur mycket pengar har du på mobilen? - Abonnemang
Vad är din bakgrundsbild? - Helsvart.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Vet inte, har inte telefon här.
Vilka finns i din inkorg? - Massa olika
Vad är det första du ser när du går in på foton? - En bild från nyår tror jag.
Vem smsar du ofast med? - Mamma, Alexander, Syster åså.
Vem är din 12:e kontakt? - VET EJ
Vad tycker du om den personen? - VET EJ
Vem är din 8:e kontakt? - VET EJ
Vad tycker du om den personen? - VET EJ

DIN KLASS&VÄNNER
Hur många går i din klass? - 20 kanske 22
Vem umgås du mest med i skolan? - NATHALIE
Vem umgås du mest med hemma från din klass? - Ingen :D
Vem av dina vänner berättar du allt för? - Jenny, Emma åså
Litar du på alla dina vänner? - Nästan så
Vem festar du helst med? - Mina finaste vänner
Vem vill du träffa nu? - Syster
Vem av dina vänner är längst? - Boston tror jag
Vem av dina vänner är kortast? - Jenka <3
Vilken klass går du i? - MP10
På vilken skola går du? - NTI
Har du bra betyg? - Nä
Vem av dina vänner umgicks du med sist? - Massa på nyår
Vem av dina vänner ska du umgås med härnäst? - Vet inte
Har du blivit riktigt sviken av en vän någon gång? - Ja
Har du svikit en vän riktigt mycket någon gång? - Ja
Har du mer killkompisar är tjejkompisar? - Lika ungefär kanske
Har du kysst någon i din klass? - Nej
Är du en av dom smartare eller en av dom dummare i din klass?  Dummare tror jag!

14.10

Vaknade alldeles nyss med huvudvärk, så det blir ingen körskola idag som vi hade planerat. Tråkigt lite, mn får lässa hemma istället. Vet inte vad mer som händer idag, kanske tvätta lite kläder som ligger på golvet.
Jag ska iallafall inte gå runt i Alexander's morgonrock hela dagen och vara allmänt skabbig. Ska åtminstonde ta på mig mjukisbyxor, haha.
Jag ska även träna på COD för Alexander vill att jag ska lära mig det, och sen vill jag även spela mitt älskade Left 4 Dead. Det är bäst! Bloggar senare, hejsvejs!

19.32

Har glömt att skriva om den här awesome julklappen jag fick av mormor.
Det är ett Måltidsmått som man använder varje dag när man äter.
Det är ett mått för grönsaker, ett för potatis, pasta åså, ett för kött och ett för sås.
Verkligen awesome.
Det finns att köpa på apoteket.

18.24

make a gif
Jag är nyduschad och bjuder på en sjukt snygg GIF. Hahah, fast ne.
Har rakat benen och använt hårinpackning, och nu ska jag ta en cigg sen ska jag smörja in mig och blåsa håret, efter det är det mat, hemgjord pizza, gott.

23.04

Hade en helt underbar kväll igår med mina fina vänner, min pojkvän och även min finaste syster. Blev dock sjukt trött och gick hem tidigare än vanligt, haha. Tolvslaget var mysigt med massa kramar, cigarr, sprit och raketer. Har inte så många bilder, men tog några med mobilen som kanske kommer upp imorgon eller så. Dessutom mådde jag toppen imorse när jag vaknade och det blir liksom pricken över i:et efter en awesome kväll. Idag har jag och älskling beställt hemkörd pizza för att det var dåligt väder ute, och sen har jag bara myst med familjen till Beck och ätit ost och kex. Nu är jag dock trött som fan och ska krypa ner i sängen och spela left 4 dead med min finaste.
Nu är det nytt år och jag har inga nyårslöften utan bara att hoppas på ett underbart år med mycket vänner, kärlek och familj i närheten.
Jag har börjat med "MITT 2011" idag och jag ska fortsätta med det imorgon, om jag orkar. Ska även försöka ta mig ut på en promenad i snön kanske, myspys.

MITT 2011

JANUARI 2011
Jag och Alexander hade varit tillsammans i 6 månader. Jag hade blond/brunt hår. Försökte sluta röka.
FEBRUARI 2011
Gjorde absolut ingenting speciellt faktiskt. Levde livet och chillade med min babe.
MARS 2011
Oskar fyllde 7 och vi gav honom en blandsiva i present. Bodde ensam hos mormor i en vecka när hon var borta. Såg Håkan Hellström.
APRIL 2011
Absolut ingenting speciellt.
MAJ 2011
Fått se ett nyfött fölunge. Klappade den. Det snöade i Dalarna. Spenderade massa tid hos pappa. Hade urinvgsinfektion. Fick fler kattungar. STUDENTKRYSSNING. Malin fyllde 16.
JUNI 2011
Ett år med Alexander. Jag bloggade på en annan blogg än blogg.se också.
Forts kommer....

RSS 2.0