20.38

Har haft fullt upp idag, har inte varit hemma sen klockan åtta imorse. Så det har verkligen varit mycket. Åkt hit, och dit och lite fram och tillbaka. Skulle egentligen övningsköra idag också, men jag hittade inte övningskörningspapperen när vi skulle åka iväg och hämta Malin så mamma fick köra för vi hade lite bråttom också. Har testat något nytt som heter matvete till maten idag, och det var riktigt gott faktiskt, då jag inte äte potatis och pasta. Till det var det korv och stuvadspenat, gottgott!
Nu sitter jag i sängen med Malin och jag kommer alldeles snart lägga mig och sova, för imorgon ska jag och mamma börja måla i mitt rum.

Så stor skullemin snopp varit om jag var kille.


16.54

Hade en nice kväll igår hon Moa. Det kom lite folk och vi chillade lite och drack. Full blev man ju också, men uppe med tuppen imorse och följde med mamma på ett städjobb. Nu är jag helt död och ska lägga mig i soffan. Puss

-


10.20

Somnade grymt sent igår. Låg och tittade på halv åtta hos mig till typ halv ett, sen pratade jag värsta länge med babe. Och jag vaknade alldeles nyss, och ska upp snart och käka frukost, sen duscha. efter det ska jag öppna loppisen åt mamma. Så får vi se vad som händer senare! Skulle ju väldigt gärna vilja åka hem till Moa ikväll, men det kommer säkert inte gå, så blöh.

19.52

Har jag gjort någonting vettigt idag? Nej.
Blä, jag är på extremt dåligt humör. Jag vill göra någonting, hehe, jag tror jag har en idé. Hejhej!

09.31

HAHA, jag gick in på mitt videofyme konto och hittade den här.

09.14

Vad gör jag vaken nu?
Jag skulle vilja sova, men det går inte. Jobbigt då ju. Jag har lov, och det betyder att jag ska gå upp sent och inte vakna tidigt som en penisonär, men när vi väl är inne på det spåret så kan jag ju sätta mig och lösa korsord med en kopp kaffe också. Fast ne. Det kommer jag inte göra, jag ska försöka sova igen. Hejhej

22.41

Har haft en hektisk dag. Helt ärligt, jag gick upp vid halv nio, direkt då så åkte jag med mamma och hjälpte henne att städa lägenheten. Kvart i åtta på kvällen var vi klara, då drog vi till Kupolen och köpte födelsedagspresenter till Per på en kvart. Sen hem och äta och nu sitter jag här. Hur jävla trött som helst.
Helt ensam är jag också.
Alexander har farit iväg till Skåne och kommer inte hem förrän om 10 dagar eller nått, jag orkar itne räkna så noga.
Fast det finns några bra saker. Som att jag får en stor säng för mig själv och kan sova i mitten! Jag kan kolla på exakt hur mycket Desperate Housewives jag vill.
Sen kommer jag dock inte på nått mer, haha. Det var allt.

21.17

Skolan idag har mest varit dryg, men vilken tur att jag har Nathalie där som räddar mig, men nu är det lov.
Jag kommer helt ärligt vara forever alone hela veckan. Menmen, mamma är ju ledig hela veckan, så jag får väl vara med henne. Justja, måste ju visa lite bilder från nya telefonen också! Här kommer det!
Den här sjukt fina klockan fick jag av Jenny och Gustav efter att vi varit kattvakt där. Super gulligt!

07.48

Vet inte vad som har hänt med mig.
Just nu är jag skapligt less på allt. Speciellt skolan. Men som tur är får man ju lov idag iallafall. Ska bli grymt skönt, Förutom att Alexander åker ner till Skåne och stannar dr i en och en halv vecka. Men jag kommer nog fördriva tiden ändå. Vi ska pyssla i mitt rum, jag och mamma, sen ska jag kanske på krogen med Linda i helgen, jappjapp!
Har sjukt skön och behövlig sovmorgon idag faktiskt, och jag slipper åka med den tidiga bussen för mamma kunde skjutsa mig till Borlänge, så tar jag bara bussen därifrån. Jag har till och med hunnit duscha imorse, men har precis insett att jag la ju alla mina kläder på tvätt igår.... Har ingenting att ha på mig, förutom gråa mjukisbyxor och en grå mjukiströja. Jag kommer se ut som en sten.
Nu ska jag ägna några minuter åt ett Desperate Housewives avsnitt, sen ska jag sminka mig. Brukar stenar ha smink?

17.22

Jag kommer inte skriva något om att "ååh, bloggen har varit död, blabla"
Jag vet ju liksom att den har det, och det vet mina läsare också.
Har haft en hektisk vecka med massor att göra. Har fortfarande massor, men det lugnar ner sig. Kanske därför jag haft ont i magen i flera dagar nu.
Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma och kanske plugga lite på min textkommunikationsgrej.
Nu funderar jag på att sätta mig vid katterna en stund och lukta och gosa med dom. Så söta. Kanske blir någon bild också. Hehe. Sen sätter jag mig nog i soffan och kollar på mitt älskade Desperate Housewives.


19.48

Precis kommit hem från en promenad med Malin och Alexander. Vi gick ner till willys och köpte lite käk och lördagsmys innehåll. Skulle egentligen bara ner till Jaxtorget, men där hade dom inte mycket att erbjuda. Det blev lite chips och godis, även morötter med dipp! Lite nyttig lär man ju vara också. 
Nu ska vis städa färdigt och sen blir det käk!
Höst, jag vet inte vad jag tycker om dig.

10.02

Jag och Malin gick världens mysigaste promenad igår med kameran, och hon fick agera lite modell. 
Vi gick på en superhärlig skogsstig och solen sken. Vi drar nog ut idag igen! Det var hur skönt som helst.

 

Vääärldens finaste! ♥


08.25

Bloggen har varit lite inaktiv när vi har varit här. Ber om ursäkt för det.
Menmen, sånt händer. Jag sitter vid datorn nu och Alexander somer och snarkar så sött bakom mig.
Jag ska koka lite kaffe tror jag och ta mig en macka. Sen drar jag nog över någon film på tv som jag kan kika på när Alexander och Bruno sover, haha.
Har en jättemysig dag igår. Skola först, sen kupolen med syster för att köpa vinterskor till henne. Själv så är man ju fattig. Sen följde hon mig till vårdcentralen och efter det drog vi hem och lagade korv och potatis med beasås, sen skärde vi massa grönsaksstavar och hade dipp till, det var supermysigt!
Malin kommer hit efterskolan idag igen och då drar vi nog till kupolen igen!
Ha en bra dag!

06.41

Klev upp nästan nyss, har bara hunnit tvätta ansiktet och smörjt in det, ska alldeles snart kleta på mig lite smink, yeye. Är nästan inte ens trött faktiskt. Skönt som fan.

Jag och Alexander såg en sjukt dålig skräckfilm igår, haha, jag kommer inte ens ihåg vad den hette. Så dålig var den.


08.30

Igår såg jag "Jag saknar dig" och jag grät verkligen ögonen ur mig. Helt underbar film. 
Det gjorde ont i hjärtat när jag såg den. ♥

Gick och la mig rätt tidigt igår, och det var skönt faktiskt, för jag skulle upp tidigt idag. Jag och Alexander ska åka iväg till Hedemora och hälsa på vid min APUplats, så jag kan få lite underskrifter och sånt. Sen kanske hömta ut min telefon också. Hoppashoppashoppas.

Har en trevlig morgon för mig själv med Skrillex och betapet.

You are a cinema, i could watch you forever.


Jag chillar i Jennys nattlinne, yeye. 


16.41

Nu har Jenny och Gustav påbörjat sin resa mot Turkiet och vi har installerat oss i deras lägenhet. Jag håller på att tvätta och ska alldeles snart hoppa in i duschen. Tror den här veckan kommer bli sjukt skön faktiskt. Skönt att bo själv ett tag. En egen TV, man får se vad man vill. Det är typ det skönaste! Jag har kameran med mig också, så bilder på deras sötnos Bruno kommer säkert upp!

Såhär kommer säkert min kväll se ut idag!


10.15

Godmorgon!
Igår satt jag knappt vid datorn, haha. Börjar göra det mindre och mindre.
Var iallafall i skolan sen gick jag vid ett till vårdecentralen.
Efter det så fanns det ingen som kunde hämta mig, så jag fick sitta i Säter i en och en halv timme och frysa ihjäl, nästan.
Sen när jag kom hem så var det två små söta kids här och vi la pussel. Alexander och Jennifer kom hem också och vi chillade mest i mitt rum.
Jag har färgat håret också, så nu är det svart igen. Nu känner jag mig som mig själv.

Imorgon flyttar jag och Alexander hem till Jenny och Gustav i en vecka för att vara kattvakt när dom är i Turkiet. Ska bli sjukt skönt faktiskt. Så idag blir det att packa och så. Nu funderar jag på om jag ska göra frukost på sängen åt Alexander, eller om jag ska duka fram på bordet och be honom komma upp.

20.00

Har inte bloggat idag, för att jag hade inte min dator med mig till skolan idag.
Jag, Malin, Tomas och Sofie har varit på UFmässa idag på Lugnet. Det var verkligen inte så kul. Jag och Malin drog till Borlänge och käkade Donken istället. Alexander var också med, sen kom Jenny dit och sedan Emma och Albin. Så jag har typ träffat hela min bekantskapskrets idag, haha, nej men nästan.

Efter Donken så chillade vi runt lite, och sen beställde jag min efterlängtade telefon! Dom hade inte den inne, så den kommer någon dag nästa vecka.

 

Även detta har råkat hamna i min sminkväska under dom senaste dagarna.

Bilderna är från google

 

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med lite Desperate Housewives och måla naglarna!


12.24

Idag har jag ont i magen. Vet inte varför, men blä.
Vaknade typ sex imorse och det var faktiskt skönt, dock blev mitt hår katastrof imorse, då jag la mig med jätteblött hår och så hade jag ingen plattång imorse. 
Mina två första lektioner idag var verkligen energiutsugande.... Kan man säga så? 
Filosofi och psykologi, hur kul låter det liksom?

Slutar fyra idag och då blir det att dra direkt till Borlänge för att gå på lägereko med scouterna!


11.58

Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost med älskling.

Nu sitter vi i soffan med varsin dator och TV på, vi planerar att sitta här hela dagen eftersom det inte blev nått kupolen, för Alexander ska ringa dit istället och fråga allt vi vill veta.

Ska nog även tvätta lite idag och sånt där kul som man måste ibland.

 

Nya skor också, fast det var ett tag sen!


17.36

Inte bloggat på ett tag!
Haha, som vanligt då.

Nu sitter jag ute på kajen med olika folk, det är kallt med chill ändå.
Helgen har varit chill och mysig. Fredagen spenderades med folk och igår var vi på kupolen och sen kom vi hem och festade lite med familjen. Idag har vi bara tagit det lugnt. Skönt.
gått sönder.

Imorgon är jag ledig och då ska jag och Alexander till Kupolen och prata med dom på Tele2, för jag lär ju skaffa en ny telefon. Det blir en med abonnemang. Comviq kompis surf eller nått. Det är det som låter bäst iallafall.


RSS 2.0