18.33

GOTT NYTT ÅR MINA FINA (FÅ) LÄSARE!! ♥
NU KÖR VIIIIIII, FEST.

11.36

Igår kom min babe hem, och jag blev typ världens gladaste. Han är så fin, min älskling.
Typ på direkten när han kom så åkte vi till kupolen för att han skulle köpa en grej och jag skulle köpa en tröja till nyår och jag hittade faktiskt en att ha också, en rosa, det är väl rätt nice på nyår.
Sen köpte jag en ladyshave typ, haha, och den var rätt bra faktikt, för bara 150 spänn.
Sen åt vi julmiddag, igen. Vi kallade det lilla julafton då Alexander skulle få sina julklappar och vi andra fick också lite julklappar. Jag, Malin och Alexander fick alla körkortsböcker och så blev vi inskrivna på körskolan och får gå på alla deras lektioner, så jävla nice.
Sen fick jag en underbar present av Alexander, det var en parfym, men inte vilken som helst, utan en som jag har skrivit om här på bloggen förut. Desperate Housewives Forbidden Fruit.
Den luktar grymt gott också, och det kan man ju inte veta när man beställer den på internet. Jag är såsåsåsåsåååå glad över den, det är knappt så jag vill använda den.
Igår fick jag även en sån här av mamma som faktiskt funkar bra, bättre än dator ljud iallafall, detta var ingen julklapp utan nått hon fått med sig hem från jobbet.
En laptop högtalare, yeye.

10.17

Hade en sjukt mysig julafton igår med dom närmaste.
Det började med att jag och Malin vaknade upp hos våra kusiner och där gjorde vi oss iordningen och åt en super mysig julfukort med morfar också. Sen fick vi julklappar där,en tröja, det var en handduk, två nagellack och 500kr.
Sen satt vi där en stund och umgicks med knäck och kaffe.
Efter det drog vi vidare till Pers föräldrar där Robert och Simon också var. Vi fick kaffe där också och så såg vi Kalle Anka, som jag förövrigt verkligen inte tycker om, haha, har tröttnat så sjukt mycket på det. Där fick vi också julklappar som var en stor låda med smink och duschgrejer och hudkräm, underbart, verkligen behövdes också, sen fick vi massa super fina halsband också.
Sen äntligen fick vi åka hem och ta det lugnt, hur skönt som helst, och även där öppna julklapparna från familjen. Det var många julklappar, såsom sängkläder, tre böcker, nagellack, fickkniv, tejp, osv. Helt underbar jul måste jag säga. Dagen avslutades med lite ost och kex tillsammans med musik från Pers nya LPspelare.
Idag har jag börjat dagen med att betala min mobilräkning, kul, sen får vi se var dagen lider. Hejsves!
Jag och malin fick 2.2 kilo hallonbåtar att dela på också!

13.14

animated gif how to
Kul man kan ha, såhär dagen innan julafton, jag har absolut ingenting att göra, yeye.

10.28

Dan före doppare dagen, är det så man säger?
Jag har inte så mycket julkänsla, men det börjar komma lite smått faktiskt.
Idag ska jag kika lite på kläder, sen duscha osv. Sedan blir det kupolen med Mami och efter det så åker jag hem till mina kusiner och julstökar och äter tacos. Jag och Malin brukar alltid sova där dagen innan julafton och du brukar vi oftast äta tacos eller pizza. Det är super mysigt tycker jag, även fast jag har blivit äldre och så. Förr så sov vi alltid i våra kusiners rum och smög upp på nätterna för att klämma och kolla på alla julklappar, det gör vi förstås inte längre!
Jag har såklart valt att gå på Kupolen idag, den dagen på året då det är mest folk, alltså, ja. Det är jag i ett nötskal.

11.58



Jag och Malin har gjort det förut, och det blev faktiskt helt okej, yeye. 
Ska göra en nu!

10.03

I Måndags var det LAN efter skolan, i skolan, jag och Nathalie kom väldigt sent på att vi ville stanna kvar. Jag hade ingen dator med mig så jag var lite tveksam först, men sen kom Tomas med sitt Wii och jag spelade typ hela natten. Hade grymt kul faktiskt! Framåt morgonen började jag dock bli lite trött, så jag sov i en kvart, sen drack jag två energidricka, och sen var jag "fit for fight" igen, haha, det var då alla andra började bli trötta och dom flesta drog hem. Jag stannade kvar på julavslutningen, som inte direkt var bra. Sen åt jag i skolan och sen äntligen fick jag åka hem. Jag slog på en film och somnade. Vaknade när mamma kom hem och då snackade jag med henne en stund, sen gick jag ner till min säng och sov fram tills nu. Förstår ni att jag inte haft tid att blogga? Haha.
Nu känner jag mig riktigt utvilad och pigg faktiskt, har dock börjat hosta, hoppas inte jag blir sjuk till jul. Blö.
Idag ska jag baka pepparkakor och slå in julklappar, grymt mysigt! Men det ska jag inte göra förrän Malin kommer hem från jobbet, eller jag kanske börjar lite tidigare.
Upptäckte precis det där med Tidslinjen på Facebook, tycker den verkar lite wierd, men manlär sig nog. Nu ska jag göra frukost, sen kanske kika på film, har laddat ner massa olika nu!
Gillar att Alexander har så snygg profilbild, haha.
Han har förresten åkt ner till Skåne nu, för att stanna där i en vecka. Bleh, gonna miss ♥

19.14

NU KÖR VI
Ikväll gör jag och Linda Borlänge osäkert.
Yeye, vi ska på en hemma fest och jag hoppas det blir grymt, det blev lite hastigt påkommet, men jag har fixat skjuts och grejer, så det blir awesome.
Nu ska mitt hår bara torka och jag ska flytta över lite sprit till en annan flaska.
Vi blir ute hela natten, för ingen av oss har någonstans att sova, så det blir bra, eller?
Vi får väl sova i ett trapphus eller så.

08.40

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja, vi börjar vid halv, men vi är hittills bara tre stycken här. Idag ska vi redovisa allt vi gjort den här veckan framför kamera och så, sen slutar vi, det känns ju ganska awesome. Jag och Alexander ska handla efter skolan också, för det är vi som ska laga mat till familjen idag.
Nu är min klocka 8.30 och vi är fortfarande bara tre.
Jag sitter och roar mig med lite Bloglovin, Facebook och We<3it, kul kan man ha.
Igår målade jag mina naglar med ett gråglittrigt nagellack som var hur tunt som helst, fick måla två gånger, sen på med lite klistermärken, med små renar på, det passar ju liksom mig, och sen ett top coat också, duktig man är.
Det är ju tur att internet i skolan är så snabbt, eller? Försöker leta på nån bild att lägga in här, men det laggar ju bara.

11.58

Hade utvecklingssamtal imorse, och det gick faktiskt bra, jag har ju aldrig direkt varit taggad på skola, men nu är jag det lite faktiskt. Hade inte så många dåliga omdömmen, mest från min idrottslärare, men ja, är man inte där så får man dåligt omdömme, thats it.
Idag går det bra i skolan, vi får massa gjort med projektet och alla är med och hjälper till.
Har inte mycket mer just nu!
You never know how strong you are
Until being strong is the only choice you have

19.27

Hade en helt okej dag i skolan idag faktiskt, kom igång med arbetet och det gick riktigt bra, dessutom fick vi gofika av rektorn och våran projektledare, eller ah, viceprojektledare kanske det var. Har haft grymt ont i foten och svårt att gå. När jag kom hem så kollade jag på foten och man ser verkligen vart taggarna sitter och dom går inte att få ut, jag får nästan panik. Jag ska se om det blir bättre när jag blöter foten så skinnet blir lite mjukare. Annars kanske det blir vårdcentralen, det kan ju bli infekterat och så.
Har utvecklingssamtal imorgon också, får hoppas det går bra, missar ingenting i skolan för vi börjar klockan tio imorgon.
Måste skriva en sak om Dalatrafik också. Fan ta Dalatrafik. Man missar fan varenda buss för den innan är sen. Tur att det finns folk som skjutsar hem eller hämtar oss. MEN tänk så ska man ut hit och så har man ingen som hämtar eller så, är det meningen att man ska GÅ hem då eller? Skulle inte tro det va. Blir så jävla sur, på riktigt alltså.
Önskar att jag kunde slippa åka med Dalatrafik, men det är lite svårt när det är det enda som finns att välja på. Jag har iallafall mailat dom nu och hoppas verkligen på ett svar.

08.42

Idag är det inte min dag.
Imorse när jag gjort mig klar och allt, var precis på väg ut till bussen så klev jag på en fucking jävla kaktus. Missade bussen och började grina. Fick sitta med en pincett och plocka ur piggar ur min fot, fick inte ut alla, så nu kan jag knappt gå, har en lite stickande känsla i foten när jag trampar på den. Hahahahaha, kul. Jag har pincetten med mig till skolan och får väl plocka ut taggar eftersom.
Vi har temavecka i skolan också, och det är fan det tråkigaste jag varit med om. Är i en grupp med folk som gör absolut ingenting, inte så jag gör så mycket heller, men ja.
Jag vill bara hem till min säng.
Nu ska jag göra nått lite vettigare, hejsvejs!

19.59

Har precis spelat lite Super Mario på Nintendo 64 med Simon, verkligen nostalgi och hur kul som helst, kan lova att jag kommer spendera mycket tid med det i veckan! Haha, nu kollar vi på Final Destination 5 och myser, sen blir det att duscha och sova. Skönt

17.03

Nu får min blogg se ut så här ett tag, är dock skapligt nöjd, iallafall med bakgrunden.
Idag har jag och Alexander städat som fan, men det är inte klart än, får ta tag i resten någon dag efter skolan. Det blir iallafall bra. Vi möblerar om lite också.
Nu ska jag sy Alexanders byxor och kolla på DH, väntar även på god mat som doftar från köket. Det blir korvstroganoff med quinoa och lite broccoli, hur gott som helst! Sen ska jag duscha och sova, så man är pigg första dagen i skolan efter fyra veckor.

10.34

Nu vill jag göra ett inlägg här igen.
Min APU är slut nu, och nu kanske det blir lite mer tid att blogga på eftermiddagarna, när jag inte kommer hem vid sju varje kväll och är dödstrött.
Nu har haft det här inlägget uppe hur länge som helst, och jag vet inte vad jag ska skriva.
Jag funderar på om jag ska göra en nu design, det kan ju liksom behövas.
Det ska jag pyssla med idag har jag bestämt, yeye.
Igår gjorde jag och Alexander ett pepparkakshus som vi måste ha stående i ett skåp, för annars kommer katterna och förstöra det, haha, det känns ju riktigt värt.

RSS 2.0