21.13

Hade det riktigt trevligt i Borlänge igår med mina finaste vänner, jag glömde dock kameran hemma, riktigt smart... Nej.
Var lite trött imorse när jag skulle upp till jobbet, men bakis var jag iallafall inte, skönt! Efter jobbet så satt jag lite i Malins rum när hon städade och det fortsatte jag gör efter maten också. Den ungen är ju aldrig hemma så jag måste ju passa på att vara med henne lite.

Ska lägga mig nu för imorgon ska jag upp tidigt för att sedan åka mot Hofors runt halv åtta, tidigt. Ska även hinna duscha innan det, men det fixar sig ju. Vi ska dit och hälsa på våran gammelmoster Lisbeth som vi inte träffat på år och dar. Ska bli riktigt mysigt, och dessutom har dom ett superfint hus precis vid vattnet, så vi får hoppas på fint väder. Jag och Malin stannar där till tisdagen, så det blir nog inte så mycket bloggande. Det får bli när jag kommer hem! Hejsvejs på ett ta'!


10.56

Idag har jag varit vaken sen tjugo över sju, så nu är jag skapligt pigg, och det tycker jag är bra, för idag ska jag plugga så jag får g i mina kurser innan jag slutar på NTI, och det är väl bra med så många g som möjligt tycker jag. Sen ska jag rensa min skoldator så jag kan lämna tillbaka den efter lovet. Sorgligt, men sant. Jag kommer behöva köpa en ny dator för min första lön, det ska bli spännande, har aldrig köpt en dator förut, haha.

Ikväll ska vi träffa min kära vän Emma också, det kommer bli fett, vi ska chilla och dricka lite, myspys. Har inte träffat henne sen nyår, gud vad jag saknar.

Kan ju tillägga att jag sov som en gud i nya sängen, helt sjukt skönt att slippa den där nedrans skarven i sängen. Jag sitter i den nu och kommer spendera hela dagen här typ. Jag ser Big Brother nu för jag känner mig så efterbliven när alla typ skriver om det och jag inte sett det, och jag kan väl skriva som alla andra att den där Hanna W är ju helt blåst. Haha, har inte bildat nån uppfattning om dom andra än, är bara på tredje avsnittet.


20.07

Här skulle det vara en bild på nya sängen och en bild på glass.
Jag firar nämligen nya sängen med glass och Glee, det känns sjukt okej faktiskt.
Och sängen är awesome.

bed

Jag älskar att ha mycket tid på mig på morgonen, så man kan duscha länge, sminka sig, lyssna på musik och se på serier. Det är vad jag har gjort fram tills nu, Maskinens nya dunkar här, flera tusen gånger faktiskt, haha, jag älskar den!
Jag har precis satt Glee säsong två på nedladdning, jag tänkte inte göra det egentligen för jag är väl inte hundra procent säker på att jag gillar den, men det går ju att titta på egentligen.
Idag ska jag för första gången köpa en möbel, för mina egna pengar.
Hur många vuxenpoäng får man för att köpa en sängstomme för sina egna pengar? Det måste ju vara sjukt mycket tycker jag, dock är den begagnad, men alla mina pengar går ju åt till den så.
Jag och Alexander har under en ganska lång tid sovit med våra resårmadrasser på golvet och det r sjukt drygt, för dom glider isär hela tiden och jag har alltid oturen att somna i glipan och då får jag redigt ont i ryggen.
Ni undrar kanske vad som hände med den andra som vi hade inna, haha.... Den var dum mot mig och då fick jag ett utbrott och slogsönder den med en hammare, så den kördes till tippen på en gång och därför resulterar detta i att jag måste betala en ny, vilket är ganska självklart faktiskt.
Jag har vårkänslor, massor. Behöver en ny jacka, en tunnare jacka. Tack på förhand.

a beautiful morning

Vaknade vid halv nio idag och har spenderat morgonen framför datorn med olika bloggar och läst om nya prinsessan lite. Jag hoppades på en kille, men det blev det inte. Tyvärr.
Jag har alldeles nyss tagit en lång och skön dusch, och ute skiner solen, underbar morgon med andra ord.
Börjar jobba om lite mer än en timme, tur att jag kan gå typ två minuter i tolv och ändå öppna prick!
Mormor kommer och hjälper till på jobbet idag och hon har med sig sallad till lunch, det hade hon igår också, en pastasallad med havets läckerheter. Får se vad hon har med idag.
Nu ska jag sminka mig och se lite Glee, hörs, puss! ♥

love it!

Älskar Maskinens nya låt, grymt säger jag bara!

new in

Mina nya, rätt okej ljud och sköna att ha på, hade jag fått välja hade jag dock inte valt blå!

10.40

Det här går ju riktigt dåligt. Ja.
Nu tänker jag inte skriva att jag ska bli bättre på att blogga, för det kan jag uppenbarligen inte, utan jag bloggar när jag känner för det helt enkelt, som nu, nu känner jag för det och då gör jag det.
Idag är jag helt ensam hemma, resten av la familia är ute på olika äventyr, men jag fick stanna hemma, haha, kul. Ja, faktiskt kul, jag är ensam, kan lyssna på vad jag vill i högtalarna, och dessutom ska jag städa.
Men allra först så ska jag se Big Brother från igår, jag hittade en fil på tpb som jag laddade ner och ska se nu, har inte så värst höga förväntningar, men vi får se hur det blir, sen ska jag tvätta och städa vårat rum. Kommer bli sååå fint!
Puss!

16.33

Du är den finaste personen i hela världen.
Jag kommer alltid att finnas här för dig, vad som än händer.
Du är så vacker, din utsida och din insida.
Jag kommer aldrig låta något ont hända dig. När du behöver mig så kommer jag aldrig att vara långt bort.
Aldrig lämnar jag dig.
Vi bråkar ibland, men sen blir vi sams, såklart. Aldrig mer än så.
Det är skönt att vara ifrån dig, för då betyder det mer när vi ses. Jag blir alltid lika glad när jag träffar dig.
Min syster, jag älskar dig ♥

09.31

Vaknade alldeles för tidigt idag, jag hade ställt klockan på nio, men jag vaknade tio i åtta och kunde verkligen inte somna om. Alexander vaknade också då, så vi kunde ju ligga kvar i sängen och prata en stund.
Det är så kallt inne så mina händer fryser typ när jag skriver detta, men älskling är uppe och gör frukost till mig, helt frivilligt utan att jag ens behövde be honom, gulligt va? Så nu ska jag äta frukost och sen se på Top Model Sverige, sen blir det jobbet! Där jag ska vara helt själv idag, läskigt. Men det går nog bra, får hoppas det kommer massa folk. Puss ♥

22.03

Sitter hos Johan i Borlänge med Malin och bloggar på hans iPad. Idag har jag varit till skolan för att få lite uppgifter som jag ska göra för att klara vissa kurser innan jag slutar. Ska klara svenska b, filosofi, mediekommunikation och eventuellt psykologin, det sista kommer nog inte hända för det är så många stora uppgifter och har redan massa uppgifter i det andra, ska tillexempel läsa ut en bok och skriva en recension vilket bara det tar typ två veckor. Jag har ju dock lovet på mig också, men ska liksom jobba då också, får typ ångest över hur mycket som måste göras nu med skolan samtidigt som jag har min praktik.
Förresten så måste jag ju köpa en ny dator också kanske skulle ta och köpa mig en sån här, iPad, fast ne, tror inte det, den är dock jävligt skön, men nej.
Idag har jag även varit med Jenny ett tag och varit på kupolen med henne, jag köpte ricinolja, så nu ska vi se när håret växer så det knakar, hoppas. Vi köpte även varsin sallad från en salladsbar på Ica och det var sjukt dyrt, men så jävla gott, jag är fortfarande mätt efter den, så det är ju nice. Var även hos Moa en sväng med Malin för att snacka om allt möjligt.
En sista sak bara, Malin, min finaste syster, jag älskar dig och kommer alltid finnas här för dig, vad som än händer. Jag älskar dig ♥

10.19

Bloggen ligger lite bakom allting annat, men jag försöker så gott jag kan, verkligen, jag vill blogga.
Jag har iallafall precis vaknat och ska snart till jobbet, skulle vilja sova, men plikten kallar. Älskling ligger här bredvid mig och sover,ja, han är trött, men så går det när man bestämmer sig för att lägga sig runt fem på morgonen. Det gjorde inte jag, jag somnade runt halv tolv kanske.
Har massa saker och skriva men vill inte att detta ska bli ett långt och tråkigt inlägg så nämner jag bara lite snabbt att i fredags så var jag på min sista lektion i skolan och nu har min apu börjat som håller på i tre veckor, sen är det lov. Och sen på tisdagen efter lovet så åker jag till skolan och skriver ut mig, då är det byebye NTI forever typ. Sad but true, det är typ allt jag har att säga om den saken.
Måste bara skriva att idag ska jag köpa glass, får på jobbet igår så fick jag en Magic Bullet, ni vet en sån som brukar vara på Tv-shop/Twins jätte tidigt på morgonen typ. En sån har jag nu och i den kan man tydligen göra megagoda milkshakes, och det ska jag göra ikväll!

10.22

Har nyss vaknat. Jag skulle egentligen ha ägnat denna morgon till något vettigt, men så blev det inte, såklart är jag för trött. Blir iallafall att jobba idag, för i skolan är det friluftsdag, och den går man ju inte direkt på. Men först ska jag upp och göra frukost och sen se gårdagens avsnitt av Top Model Sverige, hoppas det är bra!
Jag bloggar senare, pusspuss!

RSS 2.0