27 februari

Sitter hos Jenny nu och väntar på att Madde ska bli klar. Det är fest idag, igen.
Var i gräv igår, det var sådär, men jag var i princip fullast av alla som var där. Och jag var pinsam som fan. Inte okej när man inte kan gå själv. Men som tur är har jag mina underbaraste vänner som hjälpte mig, men det är ändå lite jobbigt såhär dagen efter. Jag är bakis också, men snart ska jag dricka ännu mer, och då blir livet bra igen.
 Nu ska jag hjälpa Madde, puiss!

24 februari

Igår handlade jag och Malin som fan, vi var ute på värsta äventyret. Vi åkte till Ica Maxi och handlade, sen åkte vi till stan och tog bussen till rätt pris och handlade där också, haha, det var najs. Men kallt att vänta på bussen hela tiden.

Nu ska jag alldeles snart till jobbet, eller först falun och köpa något, sen hämta chrille, SEN JOBBET.
Snart är det iallafall lov, skönt lite faktiskt!


22 februari

Jag bloggar inte på helgerna.
Tycker faktiskt inte att jag har tid, fast jag egentligen bara är hemma. Men det blir bara inte så jag gör det.
Helgen har iallafall bestått mest av Jenny, Madde, Gustav, och lite tråkiga fester.
En vecka kvar till lov, och jag börjar den här veckan med att vara sjuk. Tråkigt ju. Huvudvärk, ont i halsen, trött. Jag har typ ont i hela kroppen och orkar egentligen inte ens sitta här.
Idag lär det väl bli mest film och typ ta det lugnt, duscha kanske.

Jag hatar att det ska vara så jävla kallt ute. Mamma rigde imorse, och jag sa att jag var sjuk, och då sa hon att det var lika bra att jag var hemma för att det var typ -30° i arkhyttan. Och då klände jag, lika bra att jag är hemma och blir frisk istället!
Frukoast nu, puss.

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på




 

Jag vet att jag har haft Melissa Horn som Veckans låt förut.
Men hon är helt sjukt underbar.
Ska bli sjukt fint att se henne på peace and love. ♥


hiss & diss


  • Nagellack. Jag har börjat måla naglarna värsta mycket, och tycker det är fett kul. Haha, målar olika typ varje dag. Skönt att göra det när man har tråkigt liksom.
  • Solen. Den värmer, och den påminner om att det snart är vår, och efter våren kommer sommaren. som jag längtat efter nu sen i oktober ungefär. Bara nåååågra månader kvar.
  • Linda Nellfors & Jenny Jokela. Det är mina bästa vänner. Jag älskar er ♥
  • Spotify. Kan vara bland den bästa uppfinningen inom datorer som finns. Helt underbart. Man kan liksom sitta och lyssna på gamla låtar som man gillade när man var mindre, man kan lyssna på oseriös musik, och man kan lyssna på det som betyder mest. Man kan hitta ny musik och festa till. Jag hatar fester utan spotify. Dom suger oftast.

  • När håret inte blir som man vill. Färgade håret igår. Det är rött. Inte okej.
  • Kyla. Jag blir arg av kyla, irriterad och nästan lite ledsen faktiskt. Och så spänner man sig, så får man ont och grejor. Och som uppmuntran här så kommer det vara kallt hela helgen. Inte heller okej.
  • Att jag inte får gå på Metaltown. In flames & Bullet for my valentine, jag vill verkligen.

18 februari

Igår färgade jag håret.
Det är typ rött, och inte okej. Men jag har inte råd med mer färg, så det får vara såhär då, typ rött.
Bara malin som har sett det hittills, och hon sa väl inte direkt att det var snyggt. Mamma ska få se det idag, hon brukar ha en bra åsikt, så vi får väl hoppas på det.
Jag har fått någon slags ovana att blogga varje morgon, och ingen mer gång under dagen. Men huvudsaken är väl att jag skriver minst ett inlägg om dagen.
Igår kväll bestod av cola, godis och OTH. Senare blev jag cp och låg i soffan och kollade upp i taket och bara grät. Jag blir så ibland, men jag har anledningar också. Men jag vet fan inte hur länge jag pallar ha det såhär. Men jag klarar mig säkert.
Jag är glad att du är glad.

Igår fick jag ett sms från Ida som bland annat skrev "Hur är det med min lina? :)<3"
Jag saknar den tösen alltså! Men hon övertalade mig även att gå på b-lags mötet ikväll, så jag ska väl dit antar jag. Saknar massa andra också, men jag tycker faktiskt inte b-laget är lika roligt länge, men kan tyvärr inte svarar på varför. Kanske för att på senaste tiden har jag blivit fett emo och pallar inte med någonting.
Funderar på att göra om min blogg, men vet inte riktigt om jag orkar, tror faktiskt det får vara såhär ett tag till. Onödig mening eftersom den inte gav någonting egentligen.

Lars Winnerbäck ♥

17 februari

Det blir ett lite snabbt inlägg nu innan mamma kommer och hämtar upp mig för att skjutsa mig till jobbet.
Linda var här igår, vi åt semlor, kollade på oth och hade kul!
Men stackarn är sjuk, krya! ♥

Nu lär jag käka frukost, och klä på mig. Puss!

16 februari

Jag sitter här med mamma och spelar spel på facebook, fett nördigt.
Och idag när vi skulle till affären så blev vi stoppade av polisen, för att både jag, mamma och malin åkte utan bälte. Men vi slapp böter, för han var värsta snäll. Annars hade det kostat 1500 per person, och det har vi då ingen lust att betala.
Linda komemr hit senare, vi ska köpa semlor, och typ kolla på OTH hoppas jag. För hon kommer ju med säsong 5 som jag ska få låna. <3
Ska nog laga mat, nu.

15 februari

Jag har inte haft tid att blogga i helgen, det har varit fullt upp om man säger så.
I fredags så förfestade vi lite här. Jag, madde, jenny, gustav och daniel. Sen skulle vi på en fest i KV, men den var typ sämst, och alla ba var värsta otrevliga. Så typ vid tolv så drog vi hem igen och sov. Haha.
Och i lördags så Följde jag med Jenny & madde hem till bäsna och vi typ gjorde oss klara för att åka till Leksand. Vi drog hem till Gustav och förfestade där med lite folk, det var faktsitk kul. Sen skulle vi på en fest i en bystuga, och helt plötsligt vart jag fett opepp och typ sur. Så jag ba stod ute hela tiden.
Men jag var inte den enda som ville hem, jenny också. Så vi åkte tillbaka till Gustav, och han och Jenny gick och la sig på en gång, medans jag och Madde satt i köket och hade fett kul typ till klockan tre. För då hade jag tröttnat, och fick skjuts hem till Borlänge av Sebastian, värsta gulligt ju. ♥
Och igår så kom madde och jenny tillbaka hit, och vi chillade med kebabrulle och hade fett kul. Och jag var astrött igår, gick fan och la mig klockan halv åtta på kvällen, gay.

Idag blir det jobba, och mamma kommer alldeles snart hit, och då ska vi plocka upp chrille sen handla!
Hejs.

12 februari

Sitter och väntar på mamma.
Eller väntar och väntar? Jag väntar inte, för jag vet att jag snart kommer att få bråttom. Så egentligen borde jag göra någonting åt det, men jag orkar inte.
Idag blir det skapligt kort dag på jobbet, för jenny, madde och anna kommer hit, så ska vi chilla lite och sen får vi se vad som händer. Jag antar att jag uppdaterar lite senare idag också.
Frukost nu, hejsvejs.

mister cool

Jag sitter och spammar Jenny på msn med massa CPlåtar, åh vad jag lovar att hon gillar dom.
Jag har tråkigt, och jag letar fest. Men hittar inget. Tråkigt.
Jag sitter seriöst och lyssnar på Caramelldansen, då har man fan inget liv.
Jag har så jävla tråkigt.

Ska snart se Wallander tror jag. För jag ska fortsätta att inte ha något liv.

Jag saknar Linda.

11 februari

Jag har inte bloggat på 10 dagar. Vad är det med mig nu alltså?
Jag vet faktiskt inte varför, lathet mest skulle jag tro.

Har iallafall inte hänt så mycket, förutom att min inflyttningsfest är inställd, och vi letar fest som fan. Och det gör mig lite ledsen faktiskt.
Jag sitter och väntar på mamma som ska hämta och köra ut mig & chrillebooi till arkhyttan. Vi praktiserar som fan där, och det är rätt roligt faktiskt, tycker iallafall jag!
Jag kommer alldeles snart att få väldigt bråttom, men det skiter jag i. Och mina långkalsonger är trasiga, så jag kommer frysa idag :(
Aja, ska käka frukost nu.

Förresten, grattis till Robin & Pontus som fyller 18 idag. :))
Jag vill också.

hiss

  • Nya lägenheten. Den känns faktiskt bra. Fast lite liten kanske om man tänker på storleken på mina fester som jag hade på röda vägen. Men man får helt enkelt trängas. Och sen säger jag som Alexandra kommenterade "jag har svårt att tänka mig fest utan balkong & donken" något sånt.
  • Februari. Det är en kort månad, som går fort, och då blir det Mars fortare, och vår. Vi gillar vår och sommar!
  • Rea. Det är bra, ju billigare allt är, ju mer kläder kan man få för pengarna! Köpte en tröja igår för typ 35kr.


Jag är på bra humör idag, så jag orkar inte dissa något!


1 februari

Nu har det varit dött igen.
Men jag kan gå igenom helgen en snabbis.
I fredasg var det fest hos anna, det var hur kul som helst, hade verkligen längtat efter en sådan fest! Förutom att jag klantigt nog halkade på golvet och stukade foten. Vilket gjorde att flyttningen i lördags inte blev speciellt kul, kunde ju knappt gå i trappen. På Söndagen hade det mesta gått över och vi hade bara städning kvar i gamla lägenheten, så vi började ungefär vid 11 på morgonen och slutade runt halv tolv på natten. Så igår när jag kom hem så var jag skapligt trött. Somnade på soffan,gick in i sängen runt halv fem på morgonen, och sovit typ fram till nu.
Idag blir det kupolen med syster, kanske, vi var där en snabbis igår och jag köpte en ny tröja, tyckte liksom att det behövdes.
Nu blir det frukost, och jag är sjukt sugen på majs. Så det blir nog det också. :)

RSS 2.0